Home » Novice » Ali bi v 10 sekundah našli razlike med tema dvema slikama?

Ali bi v 10 sekundah našli razlike med tema dvema slikama?

S to vajo boste po eni strani preizkusili svoje vidne sposobnosti, po drugi strani pa boste svoje oči usposobili za boljšo koncentracijo na majhne podrobnosti. Najprej poskusite čim hitreje najti vse razlike, nato pa, če vam to ne bo uspelo v 10 sekundah, poskusite znova z enim očesom zaprtim. Ta vaja vam bo pomagala, da boste bolj pozorni na podrobnosti.

Pri tem testu, ki je zelo podoben igri, boste dobili dve skoraj enaki sliki. Da bi dokazali, da ste zelo dober opazovalec, morate čim hitreje najti razlike med obema slikama. Uspeh v 10 sekundah pomeni, da ste eden od 2 % uporabnikov interneta, ki so odlični opazovalci. Vendar pa že prepoznavanje vseh razlik v testu dokazuje, da ste dober opazovalec, saj so te precej subtilne in jih je težko najti. Zato ni sramota, če vam v 10 sekundah ne uspe pravilno ugotoviti razlike. To, da si vzamete čas, da opravite ta test, kaže na vašo sposobnost koncentracije. Pomembno se je zavedati, da ima vsaka oseba svoje lastnosti. Nekateri so dovolj hitri, da so odlični opazovalci, drugi pa so dovolj ustvarjalni, da najdejo različne načine za dokončanje testa. Poleg tega boste s to nalogo pridobili podatek o stanju svojih oči: test lahko opravijo le zdrave oči.

©NiceTime

IQ test: kje so razlike?

Res je, da je ta test precej težak, razlike so zelo subtilne. Zato morate biti odlični opazovalci ter potrpežljivi in zbrani, da vam uspe. Obstajajo v vseh 5 razlik med slikama.

©NiceTime

  • Prvič, na obeh slikah je odsev na laseh ljubice drugačen.
  • Drugič, dokument na tabli se na obeh slikah razlikuje.
  • Tretjič, barva dečkove torbe je drugačna.
  • Četrtič, velikost rastline se od slike do slike nekoliko razlikuje.
  • Petič, materin čevelj na obeh slikah ni enak.

Če vam je bil ta test všeč ne oklevajte in ga delite s svojimi prijatelji!

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.