Home » Novice » Ali lahko na tej sliki najdete različne jelene? Na voljo imate le pet sekund!

Ali lahko na tej sliki najdete različne jelene? Na voljo imate le pet sekund!

Vsebina

Naš test dneva je zelo zabavna igra, v kateri moraš samo poiskati jelena, ki se razlikuje od drugih. Mimogrede, ali ste vedeli, da lahko starost jelena določite le z analizo njegovega rogovja? Če ima jelen na primer 10 rogov, je star 5 let. Če ima 15 rogov, je star od 13 do 15 let. To je današnja lekcija, nadaljujmo z igro.

Razvijaj svoje vizualne spretnosti z iskanjem jelenov

Ta igra iskanja je odličen način za spodbujanje koncentracije in natančnosti pri otrocih, hkrati pa jih uči, da so pozorni na podrobnosti. Za odrasle je ta igra vznemirljiva priložnost, da se zabavajo in obenem vadijo svoje možgane.. Z igranjem te igre lahko zmanjšate stres in za nekaj minut umirite svoj um.

Ta test lahko igrate tudi z družino, kar vam omogoča, da si delite prijateljski trenutek. Tako boste lahko delili dobre trenutke, ki bodo postali spomini. Torej, ali ste pripravljeni sprejeti izziv in poiskati jelena, ki je drugačen? Začnimo!

Vonertabox.si

Jelen je na sliki

V tej igri, Cilj je poiskati jelena, ki je na sliki drugačen. Vendar to ne bo enostavno, saj moraš biti pozoren na podrobnosti, da ga opaziš. Jelen je namreč tako dobro skrit, da boš moral imeti odprte oči, da ga boš našel. Da bi ga našli, je pomembno, da zaupate svojim instinktom in ste pozorni tudi na majhne podrobnosti.

Oglejte si vsako vrstico posebej in se pomikajte navzgor in navzdol, da bi našli vsiljivca. Pomembno je tudi, da si pred začetkom ogledate celotno sliko. Če boste imeli srečo, ga boste morda opazili že na prvi pogled. Opozorilo, Za uspešno opravljen test imate le 5 sekund..

Rešitev

Ali ste našli mesto vsiljivca? Če je tako, vam čestitamo! Imate odličen vid in neverjetno sposobnost opazovanja podrobnosti. Če niste, vam dajemo rešitev v slikah.

©Vonertabox.si

Jelen je v tretji vrstici na drugem mestuNi ga bilo tako težko najti, kajne? Razlika v primerjavi z drugim jelenom je v tem, da je njegova glava obrnjena v desno, kar je težko opaziti, če niste osredotočeni. V naslednjem testu, vas čaka presenečenje, zato se pripravite.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.