Home » Novice » Ali lahko v 10 sekundah najdeš pošast, ki se skriva v dekličini sobi?

Ali lahko v 10 sekundah najdeš pošast, ki se skriva v dekličini sobi?

Vsebina

Ali imaš še nekaj časa na razpolago? Izkoristite ga in se zabavajte s tem testom. Uporabite ga lahko tudi za spodbujanje možganov in urjenje sposobnosti opazovanja!

Vizualni test: “Kje se skrivajo pošasti v dekličini sobi?

Ali poznaš animacijo Pošast in družba ? To je zgodba o dveh pošastih, ki strašita otroke, ko ponoči vdirata v njihove sobe in zbirata njihove krike, ki so njun glavni vir energije. V današnjem vizualnem preizkusu se boste soočili tudi s pošastmi.

Na spodnji sliki mati graja hčerko, ker jo je poklicala samo zaradi preproste nočne more. Samo deklica govori resnico. Pošast, ki se je skrivala v dekličini sobi, je resnična. Vaš izziv je torej, da poiskati to pošast in dokazati, da deklica ne laže! Na voljo imaš 10 sekund.

©MixxRadio

Vaših 10 sekund se začne zdaj!

Pravi odgovor

10 sekund je poteklo! Kako ste jo preživeli? Ali ste med iskanjem ostali osredotočeni?

Zdaj je čas, da vam povem rešitev uganke.

Rešitev

Tukaj je odgovor na spodnji sliki:

©MixxRadio

Ste našli pravi odgovor? Čestitamo! Ali ste vedeli, da ta test opravi le 10 % uporabnikov interneta? Med njimi ste tudi vi! Brez dvoma ste natančna in pozorna oseba!

Če vam ni uspelo rešiti te vizualne uganke, ne obupajte. Ne pozabite, da lahko svoje znanje vedno izboljšate. Kako? Z rednim spodbujanjem možganov in čutov z vizualnimi ugankami in možganskimi izzivi.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.