Home » Novice » Ali lahko v 20 sekundah prepoznate, kdo je ropar? Pazite na pasti!

Ali lahko v 20 sekundah prepoznate, kdo je ropar? Pazite na pasti!

Vsebina

V današnjem analitičnem testu morate najti osumljenca, ki je oropal banko in se skril v svoji hiši. Mimogrede, ali ste vedeli, koliko denarja je prinesel največji bančni rop na svetu? Največji izkupiček je znašal 900 milijonov dolarjev. To se je zgodilo v Iraku ob padcu diktatorja Sadama Huseina. Ropar je bil nihče drug kot njegov sin. Na današnji sliki, boste morali med štirimi navedenimi osebami najti roparja.

Kdo je po vaši analizi ropar?

Ta igra je test analize. Je odličen način za razvijanje analitičnih in deduktivnih sposobnosti. Ta test bo spodbudil tudi vaše razmišljanje in vas izzvala k iskanju ustvarjalnih rešitev za zapletene probleme. Ne glede na to, ali ste odrasli ali otrok, je ta test namenjen vsem. Če imate na voljo 20 sekund, si vzemite čas in naredite to igro, da in s tem razvijete svoje sposobnosti.

S pogostejšim igranjem tovrstnih testov boste razvili sposobnost gledanja na stvari z različnih zornih kotov in hitrejšega odzivanja pri iskanju rešitev. To je lahko še posebej koristno za tiste, ki delajo na področjih, ki zahtevajo močne analitične sposobnosti.

©Vonertabox.si

Na voljo imate 20 sekund, da prepoznate moškega, ki je pravkar oropal banko. Mislil je, da je skrivanje v njegovi hiši dobra ideja, vendar morda ni!

Njegova strategija še zdaleč ni zanesljiva in za identifikacijo krivca je potrebno analizirati prizorišče in poskušati zbrati vse namige.. Cilj je najti razpoko v sestavljanki.

Morate poiskati namige inin vse druge elemente, ki bi lahko pomagali identifikaciji storilca na sliki. Vaše sposobnosti sklepanja morajo biti hitre, pri čemer se morate opreti na nekaj specifičnih podrobnosti, da ne zapravljate časa. Imate odgovor? Primerjaj ga z našo rešitvijo spodaj.

Rešitev testa

Bančni ropar je Rick. Če vam je uspelo ugotoviti.čestitamo! Imaš neverjeten analitični um in si pravi detektiv. Če ne, ne skrbite, razložili vam bomo, zakaj.

©Vonertabox.si

Da bi našli krivca, je bilo treba prizorišče skrbno analizirati in ugotoviti vse pomembne sledi.. V tem primeru je treba kljub temu, da sta si avtomobila na videz nekoliko podobna in sta enake barve, upoštevati, da je bil na pnevmatikah avtomobila na obeh straneh nakopičen sneg. To nakazuje, da je Rick med sneženjem nekam odšel.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.