Home » Novice » Ali lahko v 20 sekundah uganete manjkajoče število v tej matematični uganki?

Ali lahko v 20 sekundah uganete manjkajoče število v tej matematični uganki?

Vsebina

Če imate radi logične igre ter številke, enačbe in matematiko na splošno, potem je ta IQ test je ravno pravi za vas. Preizkusite svoje sposobnosti in se zabavajte s to sestavljanko, ki vam jo ponujamo. Z dokončanjem tega izziva vas bodo namreč imenovali genij, vaše analitične sposobnosti pa bodo navdušile vse okoli vas. Ne čakajte več in poskusite sprejeti izziv!

Kaj se od vas pričakuje

Pri tem testu vam predstavljamo sliko, na kateri je več zaporedij številk. Vsaka številka bo uokvirjena in opremljena s puščico, ki kaže bodisi na naslednji mehurček bodisi na tistega, ki mu sledi. V enem od teh mehurčkov pa je samo vprašalni znak. Upoštevajte, da številka sedem (7) nikakor ni napaka. Zato morate za uspeh določiti številko, ki bi morala biti v mehurčku. Na vas je, da poskusite najti in razumeti logiko v tem zaporedju številk.

©NiceTime

Kakšen je smisel takšnega testa?

Predvsem so uganke in možganske uganke odličen način za sprostitev in produktivnost hkrati. Sprejemanje tovrstnih izzivov vam namreč omogoča, davadite možgane in izboljšate intelektualne sposobnostiTa test vam bo pomagal, da se naučite več koncentracije, pozornosti na podrobnosti in vztrajnosti pri reševanju problemov. Poleg tega se boste s tem testom naučili več koncentracije, pozornosti na podrobnosti in vztrajnosti pri reševanju problema.

Ste pripravljeni? Tukaj je pravilen odgovor: dvanajst (12)! Čestitke tistim, ki vam je uspelo, zaslužite si naziv genij. Tisti, ki vam ni uspelo, ne skrbite, vse vam bomo razložili, rešitev pa boste našli tudi na spodnjih slikah.

©NiceTime

Najprej ste se morali izolirati, da bi zagotovili, da vas med testiranjem ne bo nič motilo. Drugič, pomembno je bilo, da ste uporabili več metod in da vas na poti ni obupalo. Dejansko ste morali preizkusiti več pristopov, kot so deljenje, množenje, odštevanje ali seštevanje.. Nato je bilo treba skrbno opazovati vsako zaporedje števil.

S kombinacijo teh pristopov bi ugotovili, da krogi tvorijo trikotnike tri po tri in da je število na sredini rezultat odštevanja števil okoli njega. Vendar pa ta logika ni delovala pri mehurčku, ki je vseboval številko sedem (7). Zato ste se morali osredotočiti na to podrobnost. Nazadnje, če ste sliko natančno analizirali, je delovala samo ena rešitev: številka na sredini je bila rezultat vsote številk okoli nje. Zato ste morali namesto vsake številke vzeti vsako številko posebej.

Predvsem, ne pozabite deliti tega testa v družabnih omrežjih da ga bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji in družina.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.