Home » Novice » ali lahko v 30 sekundah najdete 3 razlike med tema dvema slikama?

ali lahko v 30 sekundah najdete 3 razlike med tema dvema slikama?

Vsebina

Test dneva je vizualna vaja. V njej sta predstavljena zobna vila in zobna vila. Imamo majhno zgodbo, ki je o zobeh ne pozna veliko ljudi. Ali ste vedeli, da imajo komarji 47 zob, polži pa 25 zob? Dejstvo, ki ni dobro znano in se zdi noro za majhne žuželke. V današnji vajine bo treba šteti števila zob, ampak razlike med obema slikama ki sta vam predstavljeni.

Preizkusite svoje vidno zaznavanje z iskanjem razlik med tema dvema slikama

Ta izziv bo preizkusil vašo sposobnost razlikovanja podrobnosti. Vzemite si čas in si pozorno oglejte ti dve sliki drugo ob drugi, da bi našli tudi najbolj subtilne razlike. Bodite pozorni in se osredotočite, da boste uspešno opravili ta test.

Vonertabox.si

Pred začetkom igre ne pozabite, da imate na voljo 30 sekund.niti ene več, da bi našli 3 razlike. Čeprav sta ti sliki na prvi pogled videti enaki, bodo razlike opazile le najbolj pozorne oči. Ta test je enostaven in ga lahko opravite z družino in prijatelji.

Če želite poiskati podrobnosti, lahko sliko povečate ali povečate, saj bo tako lažje. Lažje bo, razlike so lahko majhne, zato je potrebna povečava. Za iskanje napak lahko uporabite tudi vsa sredstva, ki so vam na voljo, tudi povečevalno steklo. Zdaj, ko imate vse nasvete, zaženite časovnik.

Razlike, ki ste jih morali odkriti

Ta test morda ni bil tako enostaven v razpoložljivem času, vendar menimo, da vam je uspelo. Če menite, da ste odkrili vse razlike, za potrditev preverite rezultate v nadaljevanju. Če niste bili uspešni, si vzemite čas in preverite, kaj je morda ušlo vaši pozornosti. Ne obupajte, to se lahko zgodi vsakomur.

Rešitev

Nekatere razlike so bile takoj očitne, druge pa so bile bolj subtilne. Toda z ostrim očesom jih je mogoče zlahka opaziti, tukaj je rešitev v slikah :

©Vonertabox.si

Prva podrobnost je bila na na zobeh. Oglejte si jih podrobneje: na drugi sliki niso vidni.

Druga podrobnost je bila roka ki na drugi ilustraciji ni enaka. Podrobnosti prstov so zbledele.

Nazadnje, rep morda vam je tudi padel v oči. Barva na drugi sliki ni enaka.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.