Home » Novice » Ali lahko v manj kot minuti najdete manjkajoče kocke v tej sestavljanki?

Ali lahko v manj kot minuti najdete manjkajoče kocke v tej sestavljanki?

Ali ste vedeli, da smo vsi malo slepi? Človeški vid ima namreč majhno napako. Vsi imamo slepo pego, ki nam preprečuje, da bi videli v celoti. Vendar pa to ne vpliva na naše vidno polje, ta točka pa je potrebna za vzpostavitev povezave med očesom in optičnim živcem. V današnjem testu boste morali odpreti oko ter preseči svoje analitične in miselne sposobnosti. Morate napolniti kocko z elementi na levi strani.

Test, ki ga predstavljamo, je zabavna igra, ki združuje načela sestavljanke in kocke. Če želite opraviti preizkus, morate biti sposobni projicirati svoje razmišljanje v prostor in si pri tem zapomniti že izdelane lokacije. Test je zasnovan tako, da je dostopen vsem, ne glede na starost ali raven inteligence.

Ta igra je zabavna in zahtevna ter vam bo omogočila dobro zabavo. Njena prednost je, da bo preizkusila vaše deduktivne in analitične sposobnosti. Prav tako vam bo omogočila, da razvijete svojo logiko. Ste pripravljeni sprejeti izziv? Bodite previdni, časa, ki je na voljo za njegovo reševanje, ne smete jemati zlahka. Na voljo imate le 60 sekund, da najdete rešitev.zato šteje vsaka sekunda.

Prva slika v tem testu je kombinacija kock. V njej so 9 skupajVsi so različnih barv in oblik. Preden začnete izziv, si morate vsako kocko natančno ogledati. Na desni strani imate kocko, ki je dobro obarvana, vendar ni cela. Manjkajo nekateri elementi, natančneje 3 kocke niso postavljene. S pomočjo elementov na levi strani bi morali razumeti povezavo med glavno kocko in oštevilčenimi kockami, da uspešno rešili uganko.

Svoje razmišljanje boš moral projicirati v prostor, hkrati pa si boš moral predstavljati končno obliko. Ta igra zahteva potrpežljivostvztrajnost in dober smisel za humor. velika sposobnost koncentracije.

Rešitve tega testa

Ali vam je uspelo najti manjkajoče oblike? Primerjaj svoje odločitve s spodnjo sliko.

Ste opazili? Pravkar si moral poiskati kocko, ki lahko tvori popoln krog. Tako je! Ključ do uganke je bila ta oblika, pa tudi barve kock. Če ste našli rešitev, Čestitamo! Ponosni ste lahko na svoje analitične sposobnosti in sposobnost reševanja ugank. Več tovrstnih ugank je na voljo na naši spletni strani.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.