Home » Novice » Ali znate rešiti to zelo zapleteno uganko?

Ali znate rešiti to zelo zapleteno uganko?

Vsebina

Ne pozabite si odpočiti od vsakodnevne rutine in stresa, ki ga ta prinaša. Da bi se lažje sprostili in odklopili, vam predlagamo precej posebno in čudaško uganko. Upamo, da vam bomo zagotovili nekaj zabave. To vam bo vzelo le nekaj minut, ki pa vam bodo pomagale povrniti energijo. Zato dihajte in se osredotočite, ker čas je, da začnemo s testom.

Za to sestavljanko vam bomo predstavili sliko na kateri bo pet živali: čebela, mačka, pes, golob in krava. Pod vsakim od njih je številka: 4, 4, 4, 4, 3 in številka, ki jo boš moral poiskati. Vaš cilj bo najti razloge za to zaporedje številk. poiskati manjkajoče število pod kravo. Poskusite uporabiti svojo logiko, pa tudi ustvarjalnost. Veliko sreče!

©Vonertabox.si

Kakšen smisel ima opravljanje takšnega testa?

Poleg tega, da so zabavne, so lahko tovrstne uganke tudi zelo uporabne. S poskusom reševanja te vrste uganke se boste namreč sprostili in zmanjšali raven stresa. Poleg tega so uganke zelo dobre za možgane, saj vam omogočajo, da jih vadite in tako močno omejite tveganje za demenco, hkrati pa se borite proti boleznim, povezanim z izgubo spomina. Ta test vam bo omogočil, daizboljšate svojo intelektualno zmogljivost ne da bi se pri tem utrudili ali pritiskali nase.

Zdaj je čas za pravilen odgovor.

Krava je nosila številko 3! Čestitke tistim, ki jim je uspelo najti pravi odgovor. Tistim, ki niste pravilno odgovorili, bomo vse pojasnili. Ta uganka je res hudomušna, zaradi česar je še bolj zabavna. Vse, kar ste morali storiti, je bilo, da ste razmišljali o zvoku, ki ga je izdala vsaka žival. In tako je tudi bilo, število vsake živali je ustrezalo številu črk v njenem zvoku. Na primer, ko pes laja, izgovarja “woof”, kar pomeni 4 črke, zato je njegova številka. Za lažjo predstavo je tu rešitev v slikah.

Vonertabox.si

Če se vam je ta test zdel smešen, vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih da jo bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji in družina.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.