Home » Novice » Da bi uspešno opravili ta test, boste morali zelo hitro poiskati črko B na tej sliki.

Da bi uspešno opravili ta test, boste morali zelo hitro poiskati črko B na tej sliki.

Vsebina

Poleg risa je še ena mačka z neverjetnim vidom, in sicer gepard. Ta žival ima prav tako izjemen vid kot njen bratranec in lahko vidi svoj plen na razdalji več kot 5 kilometrov. Zaradi te sposobnosti je eden najboljših lovcev v savani. V današnjem testu bomo preizkusili vaš vid. Ali lahko v manj kot 5 sekundah najdete vsiljivca na tej sliki?

Današnji test je enostaven test opazovanja in analize. Poišči BNe zanašajte se na srečo, potrebovali boste veliko koncentracije. To lahko storijo tako otroci kot odrasli.

Da bi prepoznali B, je pomembno, da pozorno pogledati vse podrobnosti slike.. Morda bo treba sliko obrniti v različne smeri ali si jo ogledati z različnih zornih kotov, da bi našli vsiljivca.

Vonertabox.si

B in 6 sta si res lahko podobna in od tod izvira težavnost te igre. Poleg tega sta številki med seboj povezani, kar ustvarja optično iluzijo. Zato se izognite zmedi in se naučite razlikovati med številkami in črkami. Pozor, na voljo imate le 5 sekund za dokončanje testa in ne več.

Kje je B na sliki?

Ta vizualni test je razmeroma preprost in ga lahko opravi vsakdo. Verjetno ste rešitev našli hitro in v časovnem roku.

Na prvi pogled je nemogoče najti B z enim pogledom. Če pa pogledate natančno in se hitro pomaknete po vseh vrsticah navzdol, je črka tam. Pri tem si lahko pomagate s prstom ali pisalom, da se na poti ne izgubite. Prav tako se je treba umakniti, tj. odmakniti od zaslona. To vam bo omogočilo panoramski pogled na test.

Rešitev testa

Če ste našli skrito črko B, čestitamo! Imaš ostro oko in še vedno imaš vse vidne sposobnosti. Tisti, ki vam to še ni uspelo, ne skrbite. Pri tovrstnih testih je včasih potrebnih več poskusov, da bi našli skrito črko. Če niste obupali, je to najpomembnejše. Spodaj je odgovor v slikah:

©Vonertabox.si

Za vadbo imamo na našem spletnem mestu vrsto vizualnih testov. Z vsakodnevnim izvajanjem enega od njih lahko razvijete svoje vizualne spretnosti.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.