Home » Novice » Dokaži, da imaš dobre opazovalne sposobnosti, in v 25 sekundah poišči lisico!

Dokaži, da imaš dobre opazovalne sposobnosti, in v 25 sekundah poišči lisico!

Vsebina

Ali ste vedeli, da lisica v nekaterih delih Japonske velja za sveto žival? Ta žival je na Japonskem središče verovanja, zato jo je treba popolnoma zaščititi. V današnjem vizualnem testu je lisica v središču pozornosti. Če je to vzbudilo vašo radovednost, vas vabimo, da nadaljujete s tem testom.

Kaj je ta vizualni test?

Za ta test vam bomo ponudili fotografijo, na kateri boste videli več dreves in veliko zelenja. Vendar pa boste morali biti previdni, Na tej fotografiji bo skrita lisica, vaš cilj pa bo najti njeno lokacijo. Da bo naloga še bolj zahtevna, boste imeli na voljo časovno omejitev. Na voljo boš imel le 15 sekund, da najdeš animo.l. Pri tem se moraš osredotočiti in uporabiti svoje opazovalne sposobnosti. Svetujemo vam, da ste pozorni na podrobnosti in imate široko odprte oči.

Vonertabox.si

Zakaj opraviti vizualni test?

S testiranjem vida lahko ocenite svoje vidne sposobnosti in jih tudi izboljšate. Mogoče je namreč, da ste podvrženi težave s koncentracijo in vizualni testi vam bodo pomagali prepoznati tovrstne težave. Poleg tega vizualne uganke se lahko uporabljajo kot vadba za oči, ki izboljša njihovo delovanje. Ne smemo spregledati: vizualni testi vam lahko pomagajo, da se sprostite. Ker so videti kot igra, so odličen vir zabave in odvračanja pozornosti.

Čas se je iztekel. Ste ga našli?

Najprej bi radi čestitamo tistim, ki jim je uspelo najti lisico v dovoljenem času. Zagotovo ste odličen vid. Čestitamo tudi tistim, ki jim je uspelo najti žival in so si za to vzeli malo več časa. Še vedno imate dobre opazovalne sposobnosti.

Za tiste, ki živali niste našli, ne skrbite, saj vam bomo sporočili lokacijo živali. Vabimo vas, da si ogledate fotografijo še enkrat in se osredotočite na drevesna debla na njej. Lisica je bila pred enim od dreves v ozadju. Težko jo je bilo najti, saj je bila enake barve kot drevesa. Morali ste biti izredno nadarjeni ali imajo odlične opazovalne sposobnosti, da bi našli njegovo lokacijo. Za lažjo predstavo je tu rešitev v slikah.

©Vonertabox.si

Če vas je ta vizualni test zabaval, vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih da jo bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.