Home » Novice » Ekstremni vizualni izziv, ali lahko prepoznate 6 predmetov, ki so skriti na sliki?

Ekstremni vizualni izziv, ali lahko prepoznate 6 predmetov, ki so skriti na sliki?

Vsebina

Spremeni svoje navade v prostem času! Namesto da opravljaš dejavnost, ki ti ne koristi, jo izkoristi za razvijanje svojih sposobnosti in se ob tem zabavaj! IQ testi, uganke, osebnostni testi in vizualni testi so kot nalašč za spodbujanje vaših možganov! Današnji izziv je vizualni test, ki več kot 90 % ljudi ni uspelo rešiti. Kaj pa vi?

Vizualni test: “Kje je na sliki skritih 6 predmetov?

Današnji vizualni izziv izziva predvsem vaše sposobnosti opazovanja. Da pa bi pravočasno našli vse skrite predmete, se morate čim bolj osredotočiti ter imeti precej visoko hitrost sklepanja in analiziranja. Ste kos nalogi? Dokaži to!

Vaš izziv je poišči, kje na naslednji sliki je 6 predmetov izven konteksta in niso na svojem mestu. To je deček v kuhinji. Ne spreglej nobene podrobnosti in se ne pusti motiti. Vse, kar morate storiti, je 25 sekund da jih najdete.

©NiceTime

Najmočnejši so izgubljene predmete opazili v manj kot 10 sekundah. Ali zmorete enako? To je odvisno od vas!

Rešitev

Vizualna uganka dneva je res težka. Vendar je 5 % uporabnikov uspelo najti skrite predmete pred iztekom časovnega roka. Če vam je uspelo našli vsakega od teh 6 skritih predmetovPotem ste v manjšini. Najprej preveri, ali imaš pravilne odgovore v spodnji rešitvi. Če ti ni uspelo, si lahko ogledaš tudi spodnjo rešitev:

©NiceTime

Tukaj je 6 skritih predmetov: Torta, krona nad kavčem, sveča na polici s čopičem, sočnice in svinčnik na ročaju metle.

Čestitamo, če ste uspešno opravili vizualni izziv! Vaša pozornost do podrobnosti je nesporna! Če niste našli skritih predmetov, ne skrbite. Še vedno moraš vaditi, preden se boš lahko spopadel s temi ekstremnimi izzivi! Obiščite našo spletno stran in preizkusite še druge lažje teste!

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.