Home » Novice » Kateri od teh kozarcev bo napolnjen prvi? Ta izziv opravite v manj kot 15 sekundah

Kateri od teh kozarcev bo napolnjen prvi? Ta izziv opravite v manj kot 15 sekundah

Vsebina

Vedeti morate, da je veliko ljudi poskušalo najti rešitev za to uganko. Mnogi so bili neuspešni in le redki so bili uspešni. Slednji so pravi genialci, saj so še vedno sposobni predložiti logično utemeljitev. Boste kos izzivu? Če želite razumeti, kako opraviti ta test, pojdite na naslednji odstavek. Tam so podrobno opisana pravila igre.

Kaj je ta logični test?

Vaša prva naloga je, da si pozorno ogledate spodnjo sliko. Na njej je prikazan sistem za nalivanje in razdeljevanje vina. Nato boš določite, kateri od štirih kozarcev bo napolnjen prvi.. Vino se bo natočilo iz kozarca na vrhu verige in bo nato teklo po težnosti. Časovna omejitev ni določena. Zato lahko pred sprejetjem odločitve dolgo in dobro premislite.

Vonertabox.si

Kakšen je smisel tega logičnega testa?

Ta logični test je zasnovan tako, da vam pomaga ocenite svojo sposobnost reševanja abstraktnih problemov. Pomaga tudi spodbujati vašo domišljijo. Če vam bo uspelo najti pravi odgovor na to uganko, lahko rečete, da imate domišljijo in da ste sposobni najti najboljšo rešitev problema. Preberi še naprej in ugotovi rezultat tega logičnega testa.

Odgovor: to je kozarec, ki bo napolnjen prvi.

Za iskanje pravilnega odgovora se je priporočljivo osredotočiti na položaj ventilov. Na tej sliki lahko vidite, da bo steklo N°4 ki bo napolnjen prvi. Ali ste tudi vi našli enake odgovore?

©Vonertabox.si

Če ste našli pravilno rešitev, vam čestitamo. To kaže, da so vaše sposobnosti razmišljanja zelo dobre. Prav tako kaže na to, da ste sposobni reševati različne probleme. Ne oklevajte, če želite raziskati svoje meje in se lotiti še bolj zapletenih izzivov. Tiste, ki ste bili neuspešni, pa vabimo, da svoje možgane vadite na drugih testih. Začnite z lažjimi in nato polagoma zvišujte raven težavnosti.

Delite ta logični test v družabnih omrežjih

Ni pravila, da je treba uganke reševati samostojno. Pri reševanju izzivov lahko sodelujete skupaj. V tem primeru je priporočljivo, da jih delite in se zabavajte s prijatelji.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.