Home » Novice » Kdo je goljufivi gasilec? Na voljo imate 6 sekund, da najdete tistega, ki ne sodi vanj!

Kdo je goljufivi gasilec? Na voljo imate 6 sekund, da najdete tistega, ki ne sodi vanj!

Vsebina

Ali ste vedeli, da je naše oko zmogljivejše od najnaprednejših fotoaparatov? Ima izjemno ločljivost 576 megapikslov. Najboljši dosedanji fotoaparati imajo ločljivost 33 megapikslov, kar je 17-krat manjša zmogljivost. To je zmogljivost, ki nam jo je podarila mati narava. V današnjem testu boste morali uporabiti vse svoje vizualne sposobnosti, da rešite to sestavljanko v manj kot 6 sekundah. Vse, kar moraš storiti, je, da na sliki najdeš lažnega gasilca.

Kateri gasilec nima kaj iskati na sliki?

Današnji test je pravzaprav zelo preprost za izvedbo. Ni potrebno nobeno posebno znanje. Vse, kar morate storiti, je pozorno si oglejte sliko in ugotovite, kdo je lažni gasilec.. Da bi ga prepoznali, ga izda ena stvar: zdi se, da se ne prilega prikazanemu prizoru.

Vonertabox.si

Za izvedbo tega vizualnega preizkusa je treba sliko natančno pregledati od ene do druge strani, daprepoznati vsiljivca.. Na sliki sta dva gasilca, ki polnita tovornjak z gorivom. V tem prizoru je eden preveč tistih, ki ne sodijo vanj. Na vas je, da imate odprte oči in ugotovite, kateri je to. Pazi! Zaradi enostavnosti testa imate na voljo le 6 sekund.

Ali veš, kdo je uzurpator? Povejte nam!

Šest sekund se je izteklo, testa je konec! Ta igra je bila zabavna in prepričani smo, da ste našli pravi odgovor.

Ta vizualni izziv je lahke stopnje in obstaja zelo malo možnosti, da ne boste dobili pravega odgovora.

Rešitev testa

Na sliki sta dva povsem različna gasilca, moški in ženska. Ženska prižiga vžigalnik, medtem ko moški polni rezervoar. Instinkt vam samodejno pove, da je tisti, ki prižiga vžigalnik, napačni gasilec. V resnici kajenje na postaji ni dovoljeno. Vendar imejte oči odprte. Drugi gasilec polni rezervoar za vodo z bencinom. Vsiljivec v tej igri je tisti, ki ima napačen rezervoar..

©Vonertabox.si

Če ste prvi našli ta namig, imate dobre analitične sposobnosti in zelo dober vid. Čestitamo!

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.