Home » Novice » Koliko volkov vidite na sliki? Pazi na pasti!

Koliko volkov vidite na sliki? Pazi na pasti!

Vsebina

Današnji test je vizualni test, pri katerem prešteti moraš število volkov, ki preganjajo losa.. Ali ste vedeli, da v nasprotju s splošnimi govoricami volkovi ne napadajo ljudi in da so primeri napadov volkov celo redkejši od tistih, ki jih pripisujejo psom? Ta žival ima torej ugled, ki ga presega. S tem testom boste morali zaupati volkovom in zelo natančno prešteti njihovo število.

Kaj moraš storiti, da v manj kot 30 sekundah najdeš odgovor na ta test?

Ta vizualni test je enostaven za izvedbo. V resnici ne gre za intelektualni izziv, temveč za preizkus vašega vida. Sestavljen je iz preštejete število volkov na sliki. Če imate pravilen odgovor, to pomeni, da imate še vedno popoln vid. V nasprotnem primeru morate opraviti obsežne preglede oči pri optiku.

Ta igra je namenjena vsem, ki dvomijo o svojih vizualne sposobnosti. Veliki in majhni lahko igrajo to igro izmenično, v tej igri ni skritih težav. Vendar morate biti pozorni in osredotočeni, da poiščite vse volkove, ki so skriti na sliki.

©Vonertabox.si

Pozor, imate samo 5 sekund, da odkrijete vse volkove v čredi!

Da bi našli vse volkove na tej sliki in ugotovili njihovo natančno število, morate biti metodični in natančno pregledati vsak del slike. Najprej preštejte najbolj vidne volkove, nato pa poiščite zamegljena območja, kjer se morda skriva kakšen volk. V pomoč so vam lahko vse oblike, ki bi lahko spominjale na volčjo silhueto. Bodite previdni, silhueta mora opisovati vsaj obliko volka z jasno prepoznavnimi nogami, glavo in telesom. Pomembno je, da ohranite pregled nad sliko, da ne spregledate skritih volkov. In ne pozabite, da je ključ do štetja volkov na tej sliki v tem, da imate obe očesi odprti. Ne pozabite, da je ta test lahko potrjen le, če ga opravite tako, da 5 sekund.

Rešitve tega testa

Če ste našli 9 volkovLahko ste ponosni, še vedno imate zelo dober pogled.

Če ste našli 8, morate opraviti dodatne teste vida! Spodaj je rešitev n slike:

©Vonertabox.si

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.