Home » Novice » Le 2 % jih je našlo ananas. Se boste spopadli z izzivom?

Le 2 % jih je našlo ananas. Se boste spopadli z izzivom?

Vsebina

Kaj bi rekli, če bi danes preizkusimo vaše sposobnosti opazovanja ? Pripravite se na izziv za svoje vizualne sposobnosti in sposobnost koncentracije pri tem zelo zahtevnem testu! Preden postanete resni in osredotočeni, ne pozabite, da ta preizkus vida ni zdravniški pregled. Je zabaven izziv, ki vam omogoča, da se zabavate in nato preverite kakovost svojega vida! Ste pripravljeni?

Vizualni test: “Ali lahko v kuhinji najdeš ananas?”

Vidna ostrina je eno od meril za dober vid. Glede na današnji izziv na visoki ravni pa ima oster vid le 2 % ljudi, ki so opravili test vida. Kaj pa vi? Ste dober opazovalec ali ste eden od 98 % uporabnikov interneta, ki niso opravili tega preizkusa vida na visoki ravni?

Spodnja slika prikazuje kotiček kuhinje. Vidite lahko hrano, kuhinjske pripomočke in druge kuhinjske izdelke. V tem prostoru je vse videti urejeno. Vendar lastnica te čudovite kuhinje ne more najti ananasa, ki ga želi pripraviti. Vaš izziv je najti ananas. v zelo kratkem času. Za to imaš 7 sekund!

©Vonertabox.si

IQ test: pravi odgovor

Sedem sekund se je izteklo! Se vam je zdel vizualni test res zapleten ali je bila ta uganka za vas prava mala malica? Če ste našli ananas, vam čestitamo! Imate odlično ostrino vida. Kako se počutite, ko veste, da ste v manjšini ljudi, ki so uspešno opravili ta ekstremni izziv? Morate biti ponosni!

Če niste opazili lokacije ananasa, vam žal ni uspelo rešiti vizualnega izziva. Če ste ga našli po preteku 7 sekund, je to enako! Naš nasvet je, da pogosteje spodbujate svojo ostrino vida in tako izboljšate svoj vid. Razmislite tudi o sprejemanju izzivov s časovnimi omejitvami, da boste za to omejitev usposobili svojo koncentracijo in možgane.

Čas je, da razkrijete, kje je bil ananas.

Rešitev

Pravzaprav je ananas na vrhu štedilnika, tik pred vami. Spodaj je rešitev v slikah:

©Vonertabox.si

Če se vam je ta test zdel zabaven, ga ne pozabite deliti s prijatelji!

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.