Home » Novice » Le pravi genij bo ugotovil, katero tekmo je treba premakniti, da dobite pravo enačbo!

Le pravi genij bo ugotovil, katero tekmo je treba premakniti, da dobite pravo enačbo!

Vsebina

Imate radi izzive? Da ? Potem je ta matematični IQ test za vas! Danes ti predlagamo, da poskušaš premagati uganko za genije. To je dobra priložnost, da premaknete svoje meje in vsem dokažete, da ste genij. Preden začnete, si vzemite čas za koncentracijo.

Kaj je ta IQ test?

Pri tem testu vam bomo predstavili precej nenavadno enačbo. Ne samo, da so številke v enačbi sestavljene iz vžigalic, enačba je tudi nepravilna: nekje je napaka. Vaš cilj je, da ugotovite to napako in jo popravite.. Da bi to dosegli, boste premaknili eno in samo eno tekmo. Zato morate ugotoviti, katero tekmo premakniti in kam jo postaviti.

©Vonertabox.si

Kakšen je smisel testa IQ?

Prvi namen je vedno omogočiti, da se za nekaj minut odklopite od svojega dneva. Testi IQ so res zelo zabavni in zabavni. Zagotavljajo majhno razvedrilo med dolgim delovnim ali študijskim dnem. Vendar so bili tovrstni testi ustvarjeni tudi zato, da lahko preverite svoje sposobnosti. Njihov cilj je, da vas prisilijo, da v celoti izkoristite svoje sposobnosti.Cilj je prisiliti vas, da uporabite svoje možgane, ne da bi pri tem izvajali pritisk na vas.. S tem boste izboljšali svoje intelektualne sposobnosti ne da bi se preveč izčrpali.

Čas je, da podate rešitev!

Za ta IQ testNa voljo sta bila dva možna odgovora. Če si našel vsaj enega, so bili vsi naši čestitke ! Zaslužite si naziv genija!

Za tiste, ki tega niste mogli ugotoviti, ne skrbite, vse vam bomo razložili. Prva možnost je bila, da odstranite vžigalico iz številka 8 za pridobitev številka 9 in ga premaknite k številu 0, da dobite število 8. Tako dobimo novo enačbo: 9 + 3 – 4 = 8 kar je čista operacija. Druga možnost je bila, da številu 8 odvzamemo ujemanje in dobimo število 6 ter ga dodamo številu 4 in dobimo število 9. Tako bi dobili: 6 + 3 – 9 = 0. Za lažje razumevanje je tu rešitev v slikah.

©Vonertabox.si

Upamo, da ste uživali v tem testu IQ. Če vam je, vas vabimo, da ga delite v družabnih omrežjih.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.