Home » Novice » Med tema dvema slikama se skriva 10 razlik. Poiščite jih v 60 sekundah!

Med tema dvema slikama se skriva 10 razlik. Poiščite jih v 60 sekundah!

Vsebina

Današnji test je vizualni test, v katerem moraš poiskati razlike v črno-belih slikah miške. Mimogrede, ali ste vedeli, da ti glodavci ne vidijo barv? Svet okoli sebe vidijo črno-belo. To je zato, ker imajo za razliko od drugih glodavcev le pigmente rodopsin, ki ne razlikujejo barv. Da bi našli razlike med tema dvema slikamaPosebne spretnosti niso potrebne. Osredotočiti se morate le na iskanje anomalij in si priboriti zmago! Vse je odvisno od vas!

Izboljšaj svoje vizualne sposobnosti in poišči razlike

Ta igra je namenjena vsem. Lahko jo igrate ne glede na to, ali ste otrok ali odrasel. Če se želite samo zabavati ali izboljšati svoje vizualne sposobnosti, se pustite zapeljati!

Igra je enostavna za igranje in ni pravih težav. Vendar bodite previdni, ta izziv je časovno omejen in imate samo 60 sekund, da najdete 10 razlik. Zato ne oklevajte in jo igrajte v skupini ali z družino, saj bo ta igra poskrbela za toplo vzdušje v vašem domu.

Če želite igrati, morate biti le pozorni. Oglejte si dve sliki na zaslonu in poskusite opaziti morebitne razlike. Pri tem si lahko pomagaš z povečajte sliko ali pa s flomastrom označite vsako ugotovljeno razliko in jo poudarite. Še bolje, natisnite sliko in osrečite svoje otroke.

10 razlik, ki bi jih morali opaziti

Dobro opravljeno! Tvoje opazovalne sposobnosti in hitrost so se obrestovale. V manj kot 60 sekundah ti je uspelo najti razlike med slikama.

Tukaj so razlike, ki ste jih morali razlikovati.

Rešitev

  • Obrvi: videli ste, da na drugi sliki ni obrvi, kar je precej očitna podrobnost.
  • Konica nosu: če jo nekoliko bolj povečate, konica nosu na prvi miški ni svetla.
  • Metuljček: na metuljčku manjka nekaj gub.
  • Hrbtne plavuti ribe: na drugi sliki jih ni.
  • Nosna guba: to je bil najtežji detajl, ki ga je bilo treba najti.
  • Gumb na rokavu: skoraj neopazna podrobnost.
  • Čevelj, ki se ne sveti na drugi sliki.
  • Barva balona pod desnim stopalom miške.
  • Obleki manjka gumb.
  • Nit balona je na drugi sliki nekoliko prekratka.
Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.