Home » Novice » Na tej sliki je napaka, vendar jo lahko v 7 sekundah najdejo le geniji.

Na tej sliki je napaka, vendar jo lahko v 7 sekundah najdejo le geniji.

Vsebina

Čeprav je predstavljena slika videti popolna, je nekaj narobe. Napaka je lahko v odsevu ogledala ali v ozadju. Na vas je, da to ugotovite. Ali v zvezi s tem poznate največje naravno ogledalo na svetu? To je Salar de Uyuni, ki je solna puščava, ki se ob dežju spremeni v naravno ogledalo. Tako lahko popolnoma odseva nebo, ki ga prekrivajo oblaki. V testu, ki vam ga predstavljamo, boste morali ugotoviti, kaj se skriva za odsevom tega ogledala.

Kaj je narobe s to na videz običajno sliko?

Današnji test zahteva izjemne vizualne sposobnostia tudi izostren analitični um, da bi lahko odkrivanje napak v sliki. Čeprav ta preizkus ni nujno težaven, zahteva določene spretnosti. Zato je namenjen predvsem odraslim in majhnim otrokom, ki so sposobni veliko sklepati.

Vonertabox.si

Če želite opraviti ta vizualni test, morate natančno preučiti sliko in določiti element, ki ne ustreza določeni logiki. Napaka je lahko predmet ali del pokrajine, barva ali splošni videz, ki se ne ujema z drugimi elementi slike. Bistveno je, da ste pozorni na celotno sliko. Preverite od zgoraj navzdol, pa tudi od zgoraj navzdol, ter bodite zelo pozorni in zaznavni. Upoštevajte, da je ta test časovno omejen in da imate na voljo le 7 sekund. da bi našel napako.

Ali ste našli napako na sliki?

Časovnik se je ustavil in 7 sekund se je izteklo. Test je končan. Upamo, da ste uspešno opravili ta test in našli odgovor. Če niste videli ničesar narobe, tukaj je rešitev tega testa ostrine.

Rešitev testa

Na prvi pogled ta slika prikazuje žensko, ki se gleda v ogledalu, kar za zdaj ni nič nenavadnega. Vendar pa so vaši možgani zagotovo zaznali nekaj, kar ostaja nelogično in jih je moralo vznemiriti. Ob natančnejšem pregledu je nekaj res narobe. Napaka je v ogledalu. Če ste uporabili svojo logiko, je odsev smetane napačne barve. Dejansko odsev vedno predstavlja isto stvar enako, vendar v obratni smeri kot matična slika.

Vonertabox.si

Ta test je bil še posebej težak, in če ste našli odgovor, ste lahko ponosni na svoje razumevanje. Za tiste, ki niste našli pravega odgovora, so na naši spletni strani na voljo še drugi logični testi.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.