Home » Novice » Na tej sliki je skrita 1 napaka, vendar jo lahko v 8 sekundah najdejo le geniji.

Na tej sliki je skrita 1 napaka, vendar jo lahko v 8 sekundah najdejo le geniji.

Vsebina

Imate radi možganske izzive? To je dobro, saj vas radi izzivamo! Izmerite svoj IQ s testom opazovanja in analize, ki smo ga danes pripravili za vas! Če to uganko rešite v nekaj sekundah, to pomeni, da ste genij vizualnega testa! Ste pripravljeni na ta izziv?

Vizualni test: “Kaj je napaka na tej sliki?”

S tem testom IQ lahkovadite možgane in izboljšajte svoje sposobnosti opazovanja.. Da bi uspešno opravili ta test, morate uporabiti ostrino vida in se čim bolj osredotočiti na analizo prizora, opisanega na sliki. Po drugi strani pa lahko s to vizualno sestavljanko preizkusite svoj smisel za analizo in raven IQ! Od vas je odvisno!

Na naslednji sliki je zaporniška celica, v kateri je zaprtih nekaj zapornikov, dve ženski in štirje moški. Vsak od zapornikov je zaposlen z branjem, spanjem ali klepetom, da bi si krajšal čas. Toda Na tej sliki je nekaj narobe in na vas je, da uganete, kaj je to!

Test3_11_02_2023©NiceTime

Za rešitev te uganke imate 8 sekund.zato ostanite osredotočeni! Vaš časovni rok se začne zdaj!

Test IQ: Pravi odgovor

Ste opravili vizualni test in menite, da ste našli napako? Spodaj preverite, ali je vaš odgovor pravilen.

Rešitev

Napaka, ki ste jo morali poiskati na tej sliki, niso niti obleke zapornikov niti zaporniška celica. Napaka, ki bi jo morali opaziti, je, da je ta celica moška! Zato teh dveh žensk ne bi smelo biti tam. Ženske in moški namreč ne smejo biti v isti celici.

Test3s_11_02_2023©NiceTime

Če imate prav, bravo! Ste dober opazovalec in zelo prodorni! Če niste pravilno odgovorili, ste izgubili igro! Ne skrbite, z več vaje lahko okrepite svojo domišljijo in analitične sposobnosti.

Če želite še enkrat preizkusiti svojo srečo in možgane, imamo na našem spletnem mestu več vizualnih izzivov! Svoje dosežke lahko delite tudi s prijatelji in družino ter jih izzovete!

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.