Home » Novice » Na tej sliki je skrita napaka, jo lahko odkrijete v manj kot minuti? Najboljši čas!

Na tej sliki je skrita napaka, jo lahko odkrijete v manj kot minuti? Najboljši čas!

Vsebina

Zabaven izziv, ki preizkusi vaše spretnosti

Genij je obdarjen z impresivno inteligenco, ki jo spremlja tudi neusmiljena logika. S to nalogo lahko ugotovite, ali ste dovolj pametni in logični, da vas lahko označimo za genija. V enem ali dveh pogledih boste namreč lahko našli natančno rešitev te uganke. To je priložnost, da uporabite svoje intelektualne sposobnosti in se hkrati zabavajte.

Kaj se od vas pričakuje v tem izzivu

Spodaj je predlagana fotografija:

©MixxRadio

Na tem mestu je stavba, ki je videti od zunaj. Kot ste ugotovili, je na sliki napaka. Vaš cilj je torej ugotoviti to napako.

Samo omejitev, imaš manj kot minuto časa da razumete in poiščete težavo na tej sliki. Uspeti v dovoljenem času je višek genialnosti. Zato bo od tega, kako hitro boste opravili ta izziv, odvisno, ali ste dovolj pametni, da ste genij ali ne.

Vendar pa poskrbite, da boste med izvajanjem te vaje sproščeni. Nobenega razloga ni, da bi se obremenjevali ali pritiskali nase. Ravno nasprotno, stres je lahko velika ovira. Zato si vzemite čas za sprostitev, se osredotočite in poskusite opraviti izziv. V pomoč vam je majhen namig: na tej sliki ima očitno logično napako. Ne osredotočajte se samo na stavbo, ampak skušajte pogledati sliko kot celoto.

Čas se je iztekel. Ste genij ali ne?

Povprečna oseba bi ugotovila, kaj je na tej sliki narobe, medtem ko bi genij takoj ugotovil napako. Ne pozabite, da vas lahko upočasni stres ali pomanjkanje koncentracije. Zato se morate za uspeh najprej sprostiti. Tako se boste lažje osredotočili.
Logična napaka, ki ste jo morali poiskati, je bila v stavbi, a da bi jo našli, ste si morali najprej ogledati celotno sliko in nato preveriti vse majhne podrobnosti.


S to tehniko ste lahko pokazali svojo inteligenco. Na prvi pogled je res vse videti logično, vendar bi ti morala v oči skočiti ena podrobnost: čas, ki ga kaže ura na stavbi. Če bi pogledali samo stavbo, potem ja, v tej stavbi ni gradbenih napak. Vendar pa bi ob pogledu na celotno sliko morali opaziti, da je bila posneta ob sončnem zahodu, ko ura kaže 14.00.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.