Home » Novice » Na voljo imate 5 sekund, da najdete tatiča, ki poskuša oditi, ne da bi plačal lubenico!

Na voljo imate 5 sekund, da najdete tatiča, ki poskuša oditi, ne da bi plačal lubenico!

Vsebina

Morda je čas za odmor. Da bi se lažje sprostili, vam predlagamo, da poskusite rešiti to vizualno sestavljanko. To vam bo vzelo le nekaj minut, vendar vam bo pomagalo zajeti sapo. Hkrati lahko poskusite podreti rekord, če jo rešite v 8 sekund. Zato vzemite štoparico, ker je čas za začetek.

Vizualna uganka: Kakšna so navodila?

Na sliki, ki vam jo bomo pokazali, je več ljudi v vrsti za plačilo na blagajni. Na žalost želi ena od teh oseb ukrasti izdelek. Nekdo je vzel lubenico in želi oditi, ne da bi jo plačal. Vaš cilj je najti krivca. Vendar za iskanje pravega odgovora nimaš na voljo več kot 8 sekund, zato moraš paziti, da ne obtožiš nedolžne osebe. Za iskanje pravega odgovora uporabite svoje sposobnosti logičnega razmišljanja, opazovanja in analize.

Vonertabox.si

Kakšen je smisel vizualne uganke?

Najprej je treba poskrbeti, da vaše vizualne sposobnosti so vedno najboljše. Če torej nimate časa za obisk zdravnika, lahko s takšno vizualno vajo preverite svoj vid, dokler ne obiščete strokovnjaka. Drugič, vizualne uganke so odlične za koncentracijosaj vam omogočajo, da več pozornosti majhnim podrobnostim in jih pametno uporabiti. Nazadnje, uganke so še vedno zabavne in zelo pripomorejo k nekajminutni sprostitvi. Teh nekaj minut vam bo pomagalo v boju proti tesnobi in izgubi spomina. Zato so uganke zelo koristne za možgane in kognitivne sposobnosti.

Osem sekund se je izteklo. Čas je, da podate rešitev.

Najprej, čestitamo ljudem, ki so našli krivca tako hitro. Vaš vpogled na nas naredi močan vtis.

Drugič, tisti, ki ga niso našli, ne skrbite. Vse vam bomo razložili. Očitno je, da je sadež dobro skrit, morda celo prikrit! Vendar morate vedeti, da lubenica veliko tehta. Druga oseba v vrsti je edina, ki poskuša lubenico skriti. Poleg tega je bil med vsemi prisotnimi edini, ki se je znašel v težavah. Kot lahko vidite, je ta oseba poskušala ukrasti lubenico tako, da jo je skrila v nakupovalni voziček. Da si boste to lažje predstavljali, je tu rešitev v slikah.

Vonertabox.si

Če vam je bila ta uganka všeč, jo lahko delite v svojih družabnih omrežjih in ga delite s svojimi prijatelji in družino.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.