Home » Novice » Na voljo imate 8 sekund, da najdete različne flaminge.

Na voljo imate 8 sekund, da najdete različne flaminge.

Vsebina

Ali ste vedeli, da človeško oko v povprečju prepozna več kot milijon različnih barv. To je izredno močan vizualni instrument. Nekateri ljudje z izjemnimi sposobnostmi lahko vidijo celo več kot 10 milijonov odtenkov. Kako dobro je vaše oko pri razlikovanju barv? Današnji test temelji na barvah, in to upravičeno, rožnati flamingi so v središču pozornosti.

Kakšna je subtilna razlika med temi flamingi?

V tem vizualnem preizkusu boste morali preizkusiti svoje možgane in čut za opazovanje. To je zabavna vaja, ki pa je dober način za spodbujanje možganov in preizkušanje sposobnosti opazovanja pomembnih podrobnosti.

Opravljanje tega testa je zelo preprosto. Samo pozorno si oglejte spodnjo ilustracijo.

Vonertabox.si

Na sliki je skupina flamingov, ki so si zelo podobni. Na prvi pogled so enake barve, imajo enako morfologijo in zdi se, da so vsi v vodi. Če pa si jih pozorno ogledate in uporabite svoje vizualne sposobnosti, je razlika med temi plamenci v eni sami podrobnosti. Na voljo imate 6 sekund, da odkrijete to skoraj neopazno nianso.. Pozor, ta igra je zahtevna in le redki bodo znali odgovoriti.

Ste našli pravi odgovor?

Šest sekund se je izteklo! Čas je, da ugotovite, ali imate izjemen pogled.

Rešitev tega testa je spodaj.

Rešitev

Razlike ni bilo lahko najti, in če je niste videli, ne skrbite. le 10 % ljudi je opravilo ta test. Pravzaprav je bil flaming, ki se je razlikoval od drugih, tretji v drugi vrsti.

©Vonertabox.si

Če vam je uspelo najti to subtilno nianso, ste lahko ponosni na svojo vizualno predstavo.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.