Home » Novice » poišči lokacije vseh blokov tako, da bo vsaka ravna črta vsebovala 6 različnih znakov.

poišči lokacije vseh blokov tako, da bo vsaka ravna črta vsebovala 6 različnih znakov.

Vsebina

Uganke že od nekdaj navdušujejo tako mlade kot stare: sudoku, uganke, sestavljankeitd. Z njimi se zabavamo in smo ponosni, ko nam uspe najti pravo rešitev. Ker zahtevajo veliko spretnosti in lastnosti, težja kot je sestavljanka, bolj izboljšuje številne možganske sposobnosti.

Predstavitev sestavljanke

Ta sestavljanka je kot nalašč za ohranjanje pozornosti na igriv način. Vaše možgane bo dlje časa ohranjala zdrave, hkrati pa bo izboljšala vaš spomin.

Njena ločljivost poveča vašo sposobnost koncentracije, tudi ko se ne igrate. Njen namen je, da vam zagotovi odvračanje pozornosti od časa in vsakdanjega življenja. Lahko se boste sprostili, hkrati pa zmanjšali svojo tesnobo in stres. Z osredotočanjem na to sestavljanko boste lahko začeli s pravo nogo in se počutili bolj sproščeno.

Današnji izziv je 3D sudoku. Igra se razlikuje od klasičnega sudokuja, saj v mreži niso številke, temveč simboli.

©Vonertabox.si

Če si natančno ogledate sliko, boste opazili, da manjkajo nekateri deli. Tvoja naloga bo, da izpolnite mrežo tako, da bo vsaka ravna črta vsebovala 6 različnih znakov. V ta namen vam predlagamo, da izberete 8 blokov, ki so na voljo.

Preden se odločite, si dobro oglejte sliko. Za premislek si lahko vzameš toliko časa, kolikor želiš, saj igra nima omejitev. Osredotočite se, kolikor se le da, da boste dobili pravi blok na pravo mesto. Odpravite vse vire odvračanja pozornosti in vznemirjanja, da ne bi ovirali vaše analize.

Odgovor na sestavljanko

Ali vam je uspelo pravilno razporediti bloke? Lahko vidite v na spodnji sliki pravilen način za postavitev vseh blokov brez napak.

Vonertabox.si

Čestitamo, če vam je uspelo opraviti čisto čistko. To kaže, da imaš dobre logične in opazovalne sposobnosti. Poskusite igrati več ugank, da izostrite svoje spretnosti. Tako lahko izboljšate svoje sposobnosti reševanja problemov in razmišljanja.

Če vam ne uspe, lahko poskusite rešiti druge uganke, vizualne teste ali druge lažje IQ teste. S tem usposabljanjem boste razvijali svojo potrpežljivost in vztrajnost. Iskanje prave rešitve vas bo namreč nagradilo za ves vaš trud pri koncentraciji, hkrati pa bo vaše možgane naučilo dragocene stvari: vztrajnost je vredna. To je prava lekcija v življenju in razmišljanju.

Če se vam je ta uganka zdela zanimiva in zabavna, lahko delite s prijatelji, družino in sodelavci.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.