Home » Novice » Poišči psa na sliki! Test samo za ostre misli.

Poišči psa na sliki! Test samo za ostre misli.

Vsebina

Vizualne uganke so zasnovane tako, da preverijo, kako dobro so povezani vaši možgani in vid. Uspešno opravljen test, ki vam ga bomo danes ponudili, bo potrdil, da pri vas vse deluje dobro. Vedeti morate, da ta izziv še zdaleč ni lahek, saj je bilo pri njem neuspešnih že veliko ljudi. Vse je odvisno od vas!

Natančno si oglejte spodnjo sliko medvedkov. Tvoja naloga je ugotoviti, kje med temi medvedki je pes.. Razmišljaš lahko zelo dolgo, saj čas ni omejen. Vendar morate biti Pozornost na podrobnosti za dokončanje te sestavljanke. Preberi si, kako se je to zgodilo.

Vonertabox.si

Odgovor: to je natančna lokacija psa na fotografiji

Na prvi pogled se zdi skoraj nemogoče najti psa na tej fotografiji, polni medvedkov. Vsakega medvedka si boste morali ogledati in poskusiti najti žival. Če si ga boste pozorno ogledali, boste videli, da je pes na spodnji levi strani. Tudi on je videti kot medvedek, zato ga je bilo težko opaziti. Za pravilen odgovor si oglejte spodnjo sliko. Obkrožen je z belo barvo.

Vonertabox.si

Ali vam je uspelo najti psa na fotografiji?

Če ste našli pravi odgovor, potem ste oseba, ki zelo pozoren in inteligenten. Na vas videz ne vpliva zlahka. Prav tako ste sposobni vztrajati, tudi ko se vse zdi težko. Prav to je lastnost genijev. Vedno lahko preizkusite svoje meje tako, da v drugih, še težjih sestavljankah najdete predmete, ki jih je težko najti.

Tisti, ki vam ni uspelo, boste morali svoje možgane navaditi na več vizualnih izzivov. Na spletu jih je veliko, razvrščeni pa so glede na stopnjo zahtevnosti. Izbira je vaša in izbrati morate tistega, ki ste ga sposobni rešiti.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.