Home » Novice » Poiščite ptico v časovnem roku!

Poiščite ptico v časovnem roku!

Vsebina

Danes vam predlagamo, da spodbudite svoje možgane tako, da poskusite sprejeti izziv. Cilj je pomagati vam, da si za nekaj minut vzamete odmor. To vam bo omogočilo, da se nekoliko napolnite z energijo in sprostite. To je priložnost, da za nekaj časa odložite odgovornosti in rutino. Bodite pripravljeni, ker je čas za začetek.

Kaj je ta vizualni test?

Kot ste razumeli, boste za ta test potrebovali koncentracijo, pa tudi vizualne sposobnosti. Pravzaprav vam bomo predstavili slika z drevesom in zelenjem. Na tej sliki, skrita ptica, ki jo morate najti.. Toda bodite previdni, da boste opravili ta test, boste morali le 9 sekund. Preden se lotite tega izziva, si pripravite štoparico.

Kakšen je smisel testiranja oči?

Optične iluzije so že nekaj časa zelo pogoste na internetu. Vizualni testi niso le odličen vir zabave, saj so zabavni in smešni, ampak so lahko tudi zelo uporabni. Z opravljanjem vizualnih testov namreč lahko ocenite svojo koncentracijo in vizualne sposobnosti. Tako je mogoče opozoriti na morebitne težave s koncentracijo in težave z vidom. Če se jih zavedate, lahko ustrezno ukrepate in po potrebi obiščete strokovnjaka.

To je konec časovnika, čas za rešitev

Čestitke tistim, ki jim je uspelo najti ptico v 9 sekundah. Vaša natančnost je impresivna. Čestitamo pa tudi tistim, ki ste jo našli, čeprav ste za to potrebovali nekoliko več časa. Še vedno imate dobre sposobnosti opazovanja.

Za tiste, ki niso uspeli pri prepoznati ptico, pokazali vam bomo njeno lokacijo. Res je, da je bil ta preizkus precej težaven, vendar ne nemogoč. Dejansko bi, če bi dobro pogledali, opazili majhno barvno razmejitev na deblu drevesa. Na desni strani slike je majhna modra in rumena pika s koničasto konico. Kot lahko vidite, je bila ta majhna pika tista ptica, ki ste jo iskali. Za lažjo predstavo, Tukaj je rešitev v slikah.

Če vas je ta test zabaval, še posebej ne oklevajte in ga delite na svojih družbenih omrežjih da bodo tudi vaši prijatelji poskušali najti ptico.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.