Home » Novice » Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poiščite znak, ki bi moral biti v praznem šestkotniku.

Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poiščite znak, ki bi moral biti v praznem šestkotniku.

Vsebina

Ne pozabite si čez dan vzeti kratek odmor, da za nekaj minut pobegnete od vsakdanje rutine in pritiska. V pomoč vam predlagamo, da poskusite opraviti ta vizualni test. To vam bo omogočilo, da se za nekaj časa sprostite in odvrnete pozornost, zato to izkoristite. Osredotočite se, saj je čas, da začnete.

Kakšna so navodila za to vizualno sestavljanko?

Če želite rešiti to to ugankoboste morali kombinirati koncentracijo, opazovanje in vizualne spretnosti. Na sliki, ki vam jo bomo predstavili, sta dva šestkotnika, sestavljena iz majhnih šestkotnikov rumene in modre barve. Za to sestavljanko, cilj bo združiti oba šestkotnika tako, da bo ostal samo en šestkotnik.. Vaša naloga bo, da si predstavljate rezultat te kombinacije in da izbirati med osmimi šestkotniki ki vam jih bomo predlagali.

Kakšen je smisel reševanja vizualne uganke?

Vizualne uganke, ki so zelo priljubljene v družabnih omrežjih, so resnične. vir zabave in razvedrila. Poleg zabavne plati pa imajo te uganke tudi zelo uporabno plat. Omogočajo namreč, da vadite svojo koncentracijo. in jo tako izboljšati. Tako se boste lažje osredotočili na podrobnosti in jih po potrebi upoštevali. Drugič, pomagajo prepoznati morebitne težave z videnjem, kar omogoči hitrejše in pravočasno odzivanje. Nazadnje so vizualne uganke odlične za optimizacijo časa z vadbo za izboljšanje čut za opazovanje.

Vam je uspelo rešiti to vizualno uganko?

Odgovor je bil šestnajstiška številka 7! Čestitamo tistim, ki ste našli rešitev te uganke: imate odlične vizualne sposobnosti.

Tisti, ki niste našli pravega odgovora, ne skrbite. Rešitev v slikah je tik spodaj in vse vam bomo razložili.

Če si pozorno pogledaš sliko, ki smo ti jo pokazali, si moral opaziti, da sta pri združevanju obeh šestkotnikov modra kroga zakrila rumena kroga in ne obratno. Na podlagi tega načela si je bilo treba predstavljati znak, ki ga tvorita modra kroga. Seveda ste morali upoštevati tudi rumena kroga, ki naj bi ostala. Vse je bilo stvar koncentracije in opazovanja, da si razumel, da je pravilen odgovor šestkotnik 7.

Upamo, da ste uživali v tem malem izzivu. Če vam je bilo, vas vabimo, da delite ga v svojih družabnih omrežjih da ga bodo lahko vaši prijatelji poskušali dvigniti.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.