Home » Novice » Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poskusite najti mali žebelj v manj kot 20 sekundah!

Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poskusite najti mali žebelj v manj kot 20 sekundah!

Vsebina

Danes vam predlagamo, da si vzamete nekaj minut in pobegnete od rutine in stresa vsakdanjega življenja in odgovornosti. V ta namen vam predlagamo, da poskusite izpolnite ta vizualni test. Cilj je, da se sprostite, ne da bi zapravljali preveč časa. Zato se pred začetkom testa udobno namestite. S testom začnite takoj, ko se boste počutili pripravljeni.

Predstavili vam bomo sliko, na kateri je naključno raztresenih več orodij. Ker gre za vizualni test, boste morali uporabiti svoje vizualne spretnosti, da na sliki najdete majhen žebelj. Če želite uspeti, se morate osredotočiti in biti natančni. Prav tako, za iskanje majhnega žeblja boste imeli na voljo le 20 sekund.. Da bi zagotovili učinkovitost, vam svetujemo, da pozorno opazujete podrobnosti na sliki. Pripravite štoparicoČas je za začetek.

©Vonertabox.si

Zakaj opraviti vizualni test?

Pomembno se je zavedati, da izzivi in uganke so zelo koristni za optimizacijo in izboljšanje kognitivnih sposobnosti.. Vaši možgani so aktivni in zdravi, saj služijo kot vaje. Zlasti vizualni testi pomagajo izboljšati spomin in sposobnost učenja. Še pomembneje pa je, da takšni testi pomagajo prepoznati morebitne težave z vidom in se hkrati borijo proti stresu. Zato so testi vida zelo koristni za vid in kognitivne sposobnosti. Pomembna podrobnost je, da testi vida ne povzročajo nobenega pritiska, saj gre za igro in ne za resnični preizkus.

Pravkar je minilo 20 sekund. Ali vam je uspelo najti majhen žebelj?

Najprej vse po vrsti, čestitamo tistim, ki jim je v razpoložljivem času uspelo najti mali žebelj. Opozoriti je treba, da 95 % tistih, ki so poskusili, ni uspelo. Če ste ga našli, imate izjemne sposobnosti. Zato vam še enkrat čestitamo.

Za tiste, ki vam ni uspelo, brez panike, dali vam bomo rešitev. Za to si še enkrat oglejte sliko. Tik nad ključem na levi strani, če si ga dobro ogledate, boste videli majhen žebelj. V pomoč vam bo, tukaj je rešitev v slikah :

©Vonertabox.si

Če vam je bil ta vizualni test všeč, vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih da jo bodo lahko vaši prijatelji poskusili premagati.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.