Home » Novice » Preštejte vse sedmice, skrite med črkami Z, in dokažite, da ste pametni!

Preštejte vse sedmice, skrite med črkami Z, in dokažite, da ste pametni!

Vsebina

Ali ste vedeli, da je mogoče izboljšati svoj IQ z vajo na testih in vaj za razmišljanje ? Tako kot mišice telesa z redno vadbo rastejo, tako tudi možgani, ki jih pogosteje spodbujate, rastejo in se krepijo. Čas je, da prebudite svoje čute in trenirajte svoje nevrone. Preizkusite se v tem testu koncentracije.

Vizualni test: “Koliko sedmic se skriva v tej seriji črk Z?”

Današnji vizualni test je odlična vaja, ki zahteva veliko razmišljanja, koncentracije in opazovanja. Zato je ta vizualna uganka učinkovit način za merjenje vaše inteligence. Si še vedno pripravljen na to? Preden začneš, preberi naslednja navodila.

Spodaj najdete sliko z zaporedjem črk Z. Pozorno si oglej sliko in poskusi na njej najti črko Z. poišči vse skrite številke 7. Teh številk je več, zato se čim bolj osredotočite. Če vam jih bo uspelo najti vse v rekordnem času, bo to dokaz vaše inteligence. To je odvisno od tebe!

Vonertabox.si

IQ test: pravi odgovor

Težava pri tem testu opazovanja je, da število 7 in črka Z sta skoraj enaka. Na tej sliki sta tudi enake barve, zato ju je težko razlikovati. Pri tem si moral uporabiti ostrino vida. Koliko sedmic si našel?

Če si našel vse številke 7, pomeni, da si lahko nadzoroval svoj vid in bil na tej sliki dovolj pozoren. Zagotovo imaš oster vid. Čestitamo! Pravkar ste dokazali, da ste inteligentna oseba!

Ali vam je spodletelo? Ne skrbite, z rednejšimi vajami lahko to nadoknadite na naslednjem testu IQ.

Rešitev

V tej seriji črk Z so bile dejansko skrite 17 številk 7. Rešitev si oglejte na spodnji sliki.

©Vonertabox.si

Ne pozabite izzvati svojih prijateljev in družine s tem vizualnim testom, tako da delite povezavo. Tudi oni lahko preverijo raven svoje inteligence. Če imate dovolj časa za še en izziv, obiščite našo spletno stran. Našli boste veliko zabavnih testov IQ, s katerimi boste spodbudili in razgibali svoje možgane.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.