Home » Novice » Rešite ta izziv in poiščite očala, ki so skrita na sliki!

Rešite ta izziv in poiščite očala, ki so skrita na sliki!

Vsebina

Spopadite se z vrsto optičnih izzivov, s katerimi boste izboljšali svoje miselne in vizualne sposobnosti. Tokrat se je raven z novim testom, ki ga v določenem času reši le 5 % uporabnikov interneta, dvignila še za stopničko višje. Ste pripravljeni izboljšati svojo vizualno natančnost in ostrino? Ne čakajte več in se odločite za to!

Za ta vizualni test ni zapletenih navodil. Samo pozorno si oglejte sliko. Trik je v tem, da si predstavljate predmet, ki ga je treba najti, to je teleskop. Zato pred začetkom skrbno preberite naslov, da boste vedeli, kaj se od vas zahteva. Ta vizualizacija vam omogoča, da odvrnete pozornost od zvijač na sliki. Če ne želite izgubljati časa, vam ni treba povečati slike, da bi videli podrobnosti. Bodite osredotočeni in zaupajte svojim sposobnostim opazovanja.

Test1_12_02_2023©NiceTime

Nekaj nasvetov in priporočil

Ta vizualni test je sestavljen iz iskanja okvirja med različnimi vrstami zelenjave. Cilj je, da ga prepoznate v samo 20 sekundah. Pri tem bodite pozorni in z očmi preglejte sliko. S tem prvim poskusom oči navadite na opazovanje različnih elementov slike, barv in vrst zelenjave. To razlikovanje bo tudi izostrilo vaš refleks, da se pripravite na opazovanje vsiljivca na sliki. Vaše možnosti za uspeh se bodo povečale. Osredotočite se na to metodo in jo sprejmite, ker na voljo imate le 20 sekund..

Odgovor: lokacija očal v zelenjavi

Če ste uporabili zgoraj navedeno metodo, vam iskanje okvirja ne bo predstavljalo težav. Odgovor je v zelenih barvah. Seveda niste bili pozorni na ozadje in stojnico z zelenjavo? To je bila napaka. Ta izbira barve je strateška, saj bo omejila vaš pogled in vas ne bo zanimala za odtenke zelene barve. Zato je okvir na levi strani tik za zelenim jabolkom. Upoštevajte, da se očala zlijejo z ozadjem, spodaj je rešitev na slikah.

Test1s_12_02_2023©NiceTime

Niste našli odgovora?

Nič hudega, saj se neuspeh lahko zgodi vsakomur, tudi najbolj inteligentnemu. In vedite, da če niste našli odgovora, lahko vedno vaja z drugimi vizualnimi testi.. vadite razlikovanje predmetov, materialov, barv, ozadij in podpor. To razlikovanje bo izostrilo vaš pogled in inteligenco za reševanje tovrstnih testov.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.