Home » Novice » V 10 sekundah moraš najti povečevalno steklo, ki nima leče! Ti bo to uspelo?

V 10 sekundah moraš najti povečevalno steklo, ki nima leče! Ti bo to uspelo?

Vsebina

S tem testom boste ugotovili, ali je vaš vid dober ali ne. Poleg tega vam bo ta vaja pomagala poudarite svoje težave s koncentracijoče jih imate. Ta test traja manj kot 10 sekund in bo razkril več točk o vaši vizualnih sposobnosti.

Vizualni test: kaj je vaja?

To je vizualni test in vaja za koncentracijo. V ta namen vam je na belem ozadju prikazana slika z več vrstami povečevalnih stekel. Vendar se ena majhna podrobnost razlikuje od vseh drugih: eno od povečevalnih stekel nima leče.

©MixxRadio

Zato je vaš cilj najti zadevno povečevalno steklo. Poleg tega ste omejeni s časom: na voljo imate 10 sekund. da najdete to majhno pomanjkljivost. Če vam uspe, to pomeni, da so vaše oči ostre kot oči orla in da si zaslužite naziv natančnega orlovskega očesa. Če pa te vaje ne boste opravili v predvidenem času, ni sramotno poskusiti še enkrat z drugega zornega kota. Koliko časa ste potrebovali za dokončanje te vaje?

Vizualni test: rešitev in interpretacija

Če želite uspešno opraviti to nalogo, se morate najprej osredotočiti in nato pogledati sliko kot celoto, da bi najti vsiljivca. Povečevalno steklo brez leče je na levi strani slike, v peti vrstici.

©MixxRadio

Ta vizualni preizkus je razmeroma enostaven, saj sta povečevalni stekli bolj ali manj dobro poravnani. To olajša pregled in opazovanje vsiljivca. Očitno je nemogoče, da bi v 10 sekundah pregledali vsako vrstico posebej, zato je bilo treba Izberite globalni pogled. Vendar se je treba zavedati, da lahko ta test hitro opravijo le ljudje z odličnim vidom. Tisti, ki so potrebovali nekoliko več časa, imajo verjetno manjše težave z vidom ali koncentracijo, morda oboje hkrati. Po drugi strani pa se morajo ljudje, ki niso mogli najti povečevalnega stekla brez leč ali so potrebovali preveč časa, da so ga našli, posvetovati s strokovnjakom za temeljitejši pregled vida.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.