Home » Novice » V tem peklenskem labirintu poiščite orodje, ki bo obrnilo kolo

V tem peklenskem labirintu poiščite orodje, ki bo obrnilo kolo

Vsebina

Današnji test je neobičajen labirint. Ko govorimo o neobičajnih stvareh, ali ste vedeli, da je največji labirint na svetu v Kaliforniji? To je labirint Servlinks v La Pocatière, ki obsega 301 474 kvadratnih metrov oziroma 55 nogometnih igrišč. Za njegovo dokončanje potrebujete najmanj 24 ur. Pri tem preizkusu vam za njegovo uspešno opravo prepuščamo le nekaj sekund, natančneje 20 sekund. Ste pripravljeni na izziv?

Kateri kanal je pravi?

Ta test se sprva zdi težak, vendar ga lahko opravite s potrpežljivostjo in vztrajnostjo. Reševanje tega labirint je odličen način za razvijanje sposobnosti reševanja problemov in logičnega razmišljanja. Zato ne obupajte in raziskujte različne možnosti, dokler ne najdete izhoda.

Upoštevajte, da je ta test časovno omejen. Za otroke pa bomo naredili izjemo. Za dokončanje igre bodo imeli na voljo ves čas, ki ga potrebujejo. Po drugi strani pa imajo odrasli 20 sekund.

©Vonertabox.si

Resnična težava te igre je ostati osredotočen. Že ob najmanjšem oklevanju boste morali vse ponoviti. Postavite se v mirno sobo. To vam bo v veliko pomoč, za določanje smeri zobnikov pa uporabite svinčnik.

Kakšna je logika tega labirinta?

Ta test je nova vrsta labirinta. Načelo ostaja enako: poišči izhod. Vendar je bolj poudarjeno, da je treba ugotoviti, kako upravljati kolo kolesa.

Malo bomo morali razmisliti in razumeti, kako deluje ta prestavni sistem. Naj spomnimo, da zobniški sistem omogoča prenos moči z gonilnega zobnika na pogonski zobnik. Obstajata glavni in podrejeni del. Podrejeni del prejme moč, vendar zmanjša napor ali podvoji moč.

Na podlagi tega načela rešite ta test. Bodite previdni, saj se bo sprožil časovnik. Na voljo imaš 20 sekund in niti sekunde več.

Rešitev

Ne morete obrniti kolesa? Verjetno ste se izgubili. Da bi ugotovili, na kateri stopnji ste se zataknili, smo odgovor na tečaju prikazali v slikah.

©Vonertabox.si

Ali vam je uspelo pokriti vsaj polovico proge? Če je tako, dobro opravljeno! Še vedno pa se morate potruditi. Na naši spletni strani vam ponujamo več vrst tovrstnih testov, s katerimi boste izboljšali svoje sposobnosti.

Mathias
Ostanki iz : Mathias
Moje ime je Mathias in sem urednik portala Vonertabox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.